Parade

De klas van juf Iene, klas L2B SBS Kuringen, heeft de extra klas prijs / traktatie gewonnen. Ze waren met 19 van de 23 kinderen aanwezig op de Prinsessen en Prinsen Parade tijdens de afgelopen Paardenmarkt 2017.

Heel binnenkort ontvangen ze voor de hele klas een welverdiende beloning. We sturen ze graag klassikaal naar Kinepolis voor een mooie, spannende, fijne, gezelligen… film.
 
Veel plezier!

 

 

YIIHAAAAAAA !

Groetjes vanop de paardenmarkt te Kuringen… DAT IS BEESTIG LEUK !

Oproep aan alle kinderen van Kuringen…

Kom op zaterdag 18 maart naar de Paardenmarkt in Kuringen en breng je ingekleurde prentkaart mee. Zorg dat je naam en klas ingevuld zijn en je deze kaart in de urne deponeert achter de kerk in Kuringen.

Om 11.00 uur wordt onder de aanwezige Prinsessen en Prinsen door loting één verklede prinses en één stoer verklede prins beloond met een waarde bon van 250,00 euro shop-tegoed bij kledingketen JBC.

Stap dus eerst mee op in de Prinsessen en Prinsenparade om 09u40 van de bibliotheek naar de kerk en dan naar het spektakelplein aan het Prinsenhof.

Deze Parade (wedstrijd) loopt in samenwerking met SBS Kuringen en De Schakelschool en wordt mede gecoördineerd en begeleid door enkele leerkrachten van de school. Stap dus mee op in de parade van Prinsessen en Prinsen die allen “Middeleeuws”gekleed een prachtige stoet vormen op onze 775ste Paardenmarkt. Alle deelnemende kinderen krijgen op het terrain achter de kerk een voorbehouden plaatsje in het strobalen kasteel, om van daaruit het steekspel van op de eerste rij mee te volgen.

Bovendien zijn al deze kinderen die verkleed deelnemenvoor één jaar officieel Prinses of Prins van Kuringen, ze ontvangen een oorkonde en een gezonde belonging. Iedereen die aanwezig is om 11.00 uur neemt deel aan de grote trekking van twee waardebonnen van 250,00 euro.

 Bovendien zal de klas waarvan de meeste kinderen deelnamen aan de Parade beloond woren met een klassikaal bezoek aan de bioscoop.

Niet te missen dus, de Parade, de loting en het hele spektakel… alle fotografen en nieuwsmakers op post !

Dus zorg dat jij er ook bij bent… !!!